Biologische kaas

Biologische kaas heeft een speciaal plekje in Jakobs voor kaas kloppende hart. In zijn winkel zijn dan ook meerdere biologische kazen te vinden.

 

Onze absolute topkaas: Remeker

Onder meer de rauwmelkse natuurkorst kaas van Remeker. Deze bijzondere kaas is volledig gemaakt van Jersey-koeienmelk. De in de Gelderse Vallei bereidde kaas kent een laag zoutgehalte, omdat de Remeker-kaasmakers het kort pekelen. De Jersey-koeien zijn antibioticavrij en eten gras met slechts een beperkte aanvulling van onbewerkte producten als haver en rogge. Deze natuurlijke werkwijze geeft deze kazen veel smaak.

Kaas & Jakob biedt:

Remeker ryp
Remeker old

 

Bestellen

Biologische geitenkaas

Verder verkopen we ook biologische geitenkaas van geitenhouderij ‘De Oude Streek’ gelegen in het Groningse Westerkwartier.

Kaas & Jakob biedt geitenkaas in:

Machedoux en Macendré

 

 

Bestellen

Mariënwaerdt

En Mariënwaerdt Even Gelegen, een biologische jong belegen kaas. Circa 8 tot 12 weken heeft deze kaas (even) gelegen om op smaak te komen. Dit resulteert in een zachte en romige kaas met een ambachtelijke rijke smaak.

Bestellen

Eerst proeven?

In onze winkel snijdt Jakob met plezier een blokje biologische kaas voor u. Welkom!

 

Verzenden

Onze Facebook berichten

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492
Click here to Troubleshoot.