KAASFONDUE

Feestelijke gelegenheden worden nog feestelijker wanneer u tussen de sfeervol op tafel brandende kaarsen een kaasfondue plaatst. Om vervolgens gezellig met z’n allen aan tafel te schuiven, de wijnglazen te vullen en daarna de knisperend verse stukjes stokbrood in de kaasfonduepan te dopen. Dit gezamenlijk in dezelfde pan dopen van stokbrood schept een band, als vanzelf borrelen de mooie verhalen omhoog. Zeker wanneer er buiten sneeuw dwarrelt of de hagel tegen de ruiten tikt, maar ook een paar maanden later kan een fonduepan tijdens die heerlijke eerste warme lenteavonden voor veel vrolijkheid op uw terras zorgen.

Kaasfondue recept
Wanneer u iets lichter wilt kaasfonduen, dan vormen plakjes appel, stukjes augurk een luxueus en gezond alternatief voor brood.

Kaas & Jakob uit Anna Paulowna biedt:

 

    • Compleet pakket met vers geraspte kaas, wijn en baquette voor de kaasfondue.
    • Alleen de vers geraspte kaas.
    • Kant en klare kaasfondue van Remeker.

 

 

 

Onze Facebook berichten

Used for the like, share, comment, and reaction icons

1 maand geleden

Kaas & Jakob

... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Kaas & Jakob
Weer binnen gekregen...
Brugs Broodje. Heerlijke kaas met mosterd en fenegriek.
Lekker voor vanavond met een glaasje wijn.

Groet,
Jakob

Weer binnen gekregen...
Brugs Broodje. Heerlijke kaas met mosterd en fenegriek.
Lekker voor vanavond met een glaasje wijn.

Groet,
Jakob
... Lees meerLees minder