KAASFONDUE

Feestelijke gelegenheden worden nog feestelijker wanneer u tussen de sfeervol op tafel brandende kaarsen een kaasfondue plaatst. Om vervolgens gezellig met z’n allen aan tafel te schuiven, de wijnglazen te vullen en daarna de knisperend verse stukjes stokbrood in de kaasfonduepan te dopen. Dit gezamenlijk in dezelfde pan dopen van stokbrood schept een band, als vanzelf borrelen de mooie verhalen omhoog. Zeker wanneer er buiten sneeuw dwarrelt of de hagel tegen de ruiten tikt, maar ook een paar maanden later kan een fonduepan tijdens die heerlijke eerste warme lenteavonden voor veel vrolijkheid op uw terras zorgen.

Kaasfondue recept
Wanneer u iets lichter wilt kaasfonduen, dan vormen plakjes appel, stukjes augurk een luxueus en gezond alternatief voor brood.

Kaas & Jakob uit Anna Paulowna biedt:

 

    • Compleet pakket met vers geraspte kaas, wijn en baquette voor de kaasfondue.
    • Alleen de vers geraspte kaas.
    • Kant en klare kaasfondue van Remeker.

 

 

 

Verzenden

Onze Facebook berichten

Used for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.

1 jaren geleden

Kaas & Jakob
Kaas & Jakob zal vanaf heden te volgen zijn via een nieuwe facebook pagina  Kaas&Jakob Anna Paulowna

Kaas & Jakob zal vanaf heden te volgen zijn via een nieuwe facebook pagina

Kaas&Jakob Anna Paulowna
... Lees meerLees minder

1 jaren geleden

Kaas & Jakob

... Lees meerLees minder

1 jaren geleden

Kaas & Jakob

... Lees meerLees minder